INT. COMEDY BOX FESTIVAL

Standup, yeah!

2017 er virkelig et år for standup- og humorfestivaler. Først var det Latterfestivalen hvor Latter/Stand Up Norge feiret 20 år i april, Humorfest i Bergen i starten av mai, Reis Deg Komikerklubbs Stand Up Deluxe Festival i august og nå nærmest den fjerde International ComedyBox Festival i Stavanger, Bryne og Sandes 23-27. mai.

STANDUPSHOW 24. MAI

Onsdag 24. mai skal gjøre ”Rasister er også mennesker” på Bøker & Børst kl 19:00 i Stavanger.  Det blir fjerde runde med showet i området da jeg var en runde i Bryne, Stavanger og Sandnes i november 2016.  Du finner mer informasjon på facebookarrangementet, KLIKK HER.

UNCUT - THE GAME 25. MAI

Torsdag 25. mai skal jeg være dommer på ”Uncut – The game” på Sandes Brygge kl 20:00. Dette er nye talenter som kjemper om å vinne prisen som årets nykommer på festivalen. Konseptet er at to og to gjør 4-5 minutter. En fra hvert par går videre til neste runde.  Jeg var konferansier på finalen i 2016, og det var gøy.

Du finner facebookarrangementet HER.

For hvert par skal publikum skal klappe frem sin favoritt, en dommer som er en etablert komiker gir sin dom og hvis publikum og dommer er uenig skal de andre nykommerne som opptrer den kvelden stemme frem vinneren av de to, og de er selvsagt taktiske. Det betyr at publikumsfavoritten ikke nødvendigvis går videre fordi han/hun er den tøffeste konkurrenten. I en av delfinalene i fjor var det kamp mellom to hvor jubelen sto i taket for den lokale nykommeren, mens dommeren mente det var den andre komikeren var teknisk bedre. Den stillheten i lokalet da publikum hørte hva dommeren sa var helt magisk. Det var anti-lyd i rommet og lynsjestemning. Da ble det opp til de andre nykommerne som kjempet for seier å stemme og de kastet selvsagt ut den hardeste konkurrenten og dermed ble publikumsfavoritten hjerterått stemt ut. Det var som første sesong av Robinson.

NORSK STAND UP CLUB 26. MAI

Fredag 26. mai er jeg med på ”Norsk Stand Up Club” på Spor 5 klokken 20:30 sammen Karsten Blomvik, Pål Rønelv og Iselin Korslund som vant ”Uncut – The game” i 2016. Her blir det 15 minutter blodtight materiale fra samtlige.

Ellers er det mye og se og med fokus på ”international”. Du kan se stand up komikere fra Danmark (Valdemar Pustelnik), Irland (Ketih Farnan), Nederland (Edo Berger), Russland (Dimitri Bakanov), England, Frankrike (Marcel Lucont) og Argentina (Adrian Minkowicz) (?!).  I tillegg til norske komikere fra det øverste og nederste sjiktet.

Du finner hele programmet HER.

Det blir gralla løje!

Comments

comments

Posted in