Booking

Jeg kan kjøpes for penger.

Sørg for at underholdningen blir en suksess.

Har du et arrangement og lurer på hvordan du skal gjøre gjestene dine fornøyde?

Jeg har siden 2005 gjort mange oppdrag for arbeidsplasser i de fleste type bransjer. Erfaringen min er at alle kan le. Hvis du engasjerer meg til å gjøre stand up så tar jeg utgangspunkt i informasjonen jeg får fra deg som oppdragsgiver i forkant. Jeg lager da tilpasset materiale for deg, kollegaene dine og arrangementet ditt slik at hvert show blir personlig og unikt.

Vanligvis varierer et standupshow mellom 15-25 minutter.

Ta kontakt med meg så tar vi en prat om hvordan vi kan løfte arrangementet ditt med underholdning.

 

Les hva jeg har gjort og hvordan jeg er som komiker.

 

Ring meg på 92 80 24 73, eller send en mail til post@joachimskage.no.

Oslo Spektrum logo

OSLO SPEKTRUM

Joachim var relevant innenfor bedriften og miljøet rundt de ansatte, noe vi har fått mange positive tilbakemeldinger på. Han byr mye på seg selv, noe vi satt stor pris på. Et fantastisk alternativ til underholdning på julebord. Anbefales på det sterkeste!

FYLKESMANNEN I OSLO & AKERSHUS

Utrolig morsomt! Jeg har vært så heldig og oppleve Joachim to ganger, ved to forskjellige julebord. To ganske så ulike bedrifter, men han skuffet ikke! Han får latteren i gang med tilrettelagt materialet. Kommer alltid forberedt og ber alltid om møte i forkant for å bli kjent med «publikum/bedriften».

Joachim er morsom og vi anbefaler han på det sterkeste.

GE HEALTCARE

Joachim var svært godt forberedt og han engasjerte alle med kommentarer som traff rett på spiker'n og fikk oss til å le høyt av oss selv og vår egen (av og til litt sære...) bedriftskultur!

KANTAR TNS

Fantastisk! Vi har benyttet oss av Joachim ved flere anledninger; julebord, kick off og eksterne kundearrangement med stor suksess. Han får latteren i gang med tilpasset materialet. gode observasjoner og sin tilstedeværelse. Joachim er morsom, profesjonell og ryddig.

Vi anbefaler han på det varmeste.

SAS INSTITUTE

Vi engasjerte Joachim for å gi årets julebord et humoristisk løft. Han forberedte oppgaven med grundighet og interesse. Med innlevelse og spirit leverte han et innslag som hadde mange gode og relevante poeng. Han hadde forstått mange av våre interne "triggere".

Vi gir Joachim våre beste anbefalinger.

TA KONTAKT I DAG

+47 92 80 24 73

Legg inn en kommentar