STANDUPKOMIKER
JOACHIM SKAGE

Opplev en sulten, morsom og engasjert standupkomiker

Joachim Skage har vært en sentral skikkelse i norsk standup i årevis. Komikerkolleger beskriver Joachim som Norges Bill Burr med sin tydelige og energiske stil på scenen. Han er en uredd standupkomiker som jevnlig fornyer innholdet sitt med reflektert og originalt materiale med vendinger du ikke ser komme. Dette er direkte, ærlig humor med til tider stor risiko levert med sjarm og varme.

ÅRETS SKJEMTEGAUK 2012

Under Skjemtegaukfestivalen i 2012 kåret publikum han til årets Skjemtegauk. Skjemtegaukfestivalen er Norges minste standupfestival og svært kjent i miljøet. Prisen Årets Skjemtegauk er vunnet av blant andre Henrik Thodesen, Stian Blipp, Christer Torjussen m.fl.

NOMINERT STÅ OPP-PRISEN FOR 2016

I 2017 ble Joachim nominert til STÅ OPP-PRISEN. Prisen deles ut av Reis Deg Komikerkubb og er standupsjangerens egen bransjepris og er den gjeveste prisen innenfor standup da det er komikerkollegene som stemmer frem vinneren. Tidligere vinnere inkluderer Dagfinn Lyngbø, Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Sigrid Bonde Tusvik, Dag Sørås, Tommy Steine, Are Kalvø, Lars Berrum, Martin Beyer-Olsen m-fl.

 

Med standupshowet ”Rasister er også mennesker” går Joachim rett inn i samfunnsdebatten med et morsomt, direkte og rått standupshow. Innholdet og showet har fått oppmerksomhet i Aftenposten, Dagsavisen, Adressa og Østlandsendingen. I mai 2017 gjorde han standup og deltok i samtalepanelet under ”Fordomskveld” på Nobels Fredssenter sammen samfunnsdebattanter Noman Mubashir, Cathrine Sandnes og Sumay Jirde Ali hvor de snakket om egne fordommer og generelt i samfunnet.

Joachim har opptrådt på alle standupscener i Norge; Latter, Stand up Bergen, Stand up Trondheim og små høl du ikke har hørt om. Standupklubbene er komikernes gymsal hvor de utvikler, tester og redigerer materialet sitt. Standup på klubb er en fantastisk måte å holde seg orientert om hva som rører seg i norsk humor. I en tid hvor vi kommuniserer mye over sosiale medier så er det befriende å være i et rom med andre mennesker og oppleve underholdning live. 

Joachim er daglig leder for Reis Deg Komikerklubb (RDK) som er Norges første (etablert 1994) og største medlemsklubb for standupkomikere. Klubben er en sentral arena for standup og er en premissleverandør for sjangeren og dens utvikling. Medlemmene i klubben er alle fra de mest kjente i Norge til nykommere som starter opp. RDK arrangerer over 120 show i året, holder kurs og STAND UP DELUXE FESTIVALEN som er Norges største standupfestival.

KOMMENDE SHOW

FÅ NYHETSBREV

TA KONTAKT I DAG